The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η άλλοτε «παχύτερη έφηβη της Βρετανίας» έχασε 130 κιλά

Η Georgia Davis πέρασε πολλά, αλλά τώρα ζει τη ζωή της


Δημοσίευση ΝΟE 26, 2015

Η άλλοτε «παχύτερη έφηβη της Βρετανίας» έχασε 130 κιλά

Η Georgia Davis κάποτε ήταν η παχύτερη έφηβη της Βρετανίας, όμως σήμερα, στα 22 της πλέον, η νεαρή Ουαλή ζει τον έpωτα στο πλευρό του 43χρονου Matthew Takel.

Η κοπέλα έπασχε από κλινική παχυσαρκία από όταν ήταν ήδη 5 ετών. Πρόσφατα αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως είναι σε σχέση. Φαίνεται πως το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν περίπου μήνα, ενώ η γνωριμία τους έγινε όσο η 22χρονη νοσηλευόταν.

Τον περασμένο Απρίλιο το βάρος της Davis είχε αγγίξει τα 381 κιλά, ενώ σήμερα έχει χάσει τα 130 από αυτά, ακολουθώντας μια θεραπεία που της έσωσε τη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πηγή από το Royal Glamorgan Hospital στην εφημερίδα Sun, η Davis ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι όταν μεταφέρθηκε εκεί, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει, όμως μετά από έναν μήνα ειδικής δίαιτας και προγράμματος φυσιοθεραπείας, μπορεί και πάλι να κινηθεί.

Η ιστορία της Georgia ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2008, όταν –στα 15 της χρόνια τότε– το βάρος της είχε φτάσει τα 210 κιλά, με την ίδια να λέει πως το φαγητό ήταν η μόνη της παρηγοριά μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Το 2012 η Πυροσβεστική αναγκάστηκε να γκρεμίσει μέρος του σπιτιού της, ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τον φετινό Απρίλιο στήθηκε ξανά επιχείρηση, η οποία διήρκεσε 7 ώρες, προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb