The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

George Clooney: Δείτε την (άγνωστη) πρώτη του σύζυγο!

Ήταν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2014

George Clooney: Δείτε την (άγνωστη) πρώτη του σύζυγο!

Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που δεν το έχετε μάθει, ναι, ο George Clooney, o διαβόητος εργένης, βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της όμορφης Amal Alamuddin. Και μπορεί η δυναμική δικηγόρος να έχει το προνόμιο να λέγεται σύζυγος του Clooney, παρ' όλα αυτά έρχεται δεύτερη, μιας και ο 53άχρονος ηθοποιός υπήρξε ξανά παντρεμένος για τέσσερα χρόνια, από το 1989 μέχρι το 1993, με την ηθοποιό Talia Balsam.

Ο Clooney ήταν 28 χρονών όταν αυτός και η Talia, με την οποία γνωρίζονταν μόνο μερικούς μήνες, έφτασαν μέχρι το Las Vegas με ένα τροχόσπιτο για να παντρευτούν.

Αργότερα, ο ίδιος θα πει στο «Vanity Fair»: «Σίγουρα δεν ήμουν κάποιος που έπρεπε εκείνη τη στιγμή να παντρευτεί. Αισθάνομαι σαν μην έδωσα στην Talia μια ευκαιρία».

Η Talia, που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από τον Clooney, ξαναπαντρεύτηκε to 1998 τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της σειράς «Mad Men» John Slattery, με τον οποίο έχουν ένα γιο. Μάλιστα, με τον John Slattery συμπρωταγωνιστούν στη σειρά «Mad Men», στην οποία η Balsam υποδύεται την πρώην σύζυγο του John Slattery.

Η ίδια η Balsam μπορεί να μην έκανε ποτέ την καριέρα του πρώην συζύγου της, όμως έχει κάνει σημαντικές δουλειές και έχει σημαντικές συμμετοχές στο ενεργητικό της. Επίσης, κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Ο πατέρας της είναι ο Martin Balsam, γνωστός από τις συμμετοχές του στις ταινίες «Breakfast At Tiffany's» και «Ψυχώ».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb