The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Φλέρταραν στο Tinder για 3 χρόνια ώσπου γνωρίστηκαν live στην τηλεόραση

Ενώ έμεναν στην ίδια πόλη


Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2017

Φλέρταραν στο Tinder για 3 χρόνια ώσπου γνωρίστηκαν live στην τηλεόραση

H Michelle Arendas, 21 ετών, και ο Josh Avsec, 22 ετών, γνωρίζονταν εδώ και τρία χρόνια. Γνωρίστηκαν για την ακρίβεια, στο Tinder πριν από τρία χρόνια και πέρασαν τόσο καιρό στέλοντας παιχνιδιάρικα, δημιουργικά μηνύματα ο ένας στον άλλο. Το περίεργο είναι πως, βρίσκονταν στην ίδια πόλη, και παρόλο που φοίτησαν και στην ίδια πανεπιστημιούπολη στο Πανεπιστήμιο του Kent, δεν είχαν πάει ποτέ τη σχέση τους παραπέρα - έτσι δεν συναντήθηκαν ποτέ στην πραγματική ζωή.

Αλλά όλα αυτά άλλαξαν χάρη σε κάποια βοήθεια από το Twitter, το Tinder και το πρωινό Good Morning America.

Ο Josh μοιράστηκε μια συζήτηση με την Michelle στο Twitter γράφοντας "Μια μέρα θα συναντήσω αυτό το κορίτσι και πρόκειται να είναι τέλεια".

Τότε,  ένας από τους φίλους του το είδε, το μοιράστηκε κι αυτός και σύντομα η ιστορία έγινε viral. Το Tinder τότε, αποφάσισε να δράσει! Τους προσέφερε δωρεάν διακοπές για να γνωριστούν και να δουν αν ταιριάζουν και στην πραγματική ζωή. Έπειτα, σειρά είχαν τα ΜΜΕ - άρπαξαν την ευκαιρία τα τσακάλια της αμερικανικής τιβί, λέγοντας πως η συνάντηση θα ήταν τέλεια να γίνει ζωντανά στο Good Morning America πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο!

Δείτε τη συνέχεια!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb