The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Εταιρεία λανσάρει αλκοόλ... σε σκόνη!

Το Palcohol δημιουργεί εντάσεις


Δημοσίευση ΑΠΡ 27, 2014

Εταιρεία λανσάρει αλκοόλ... σε σκόνη!

Μια εταιρεία θέλει να πουλήσει αλκοόλ σε σκόνη στις ΗΠΑ, ένα προϊόν με το όνομα Palcohol.

Το Palcohol έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Lipsmark, που βρίσκεται στην Αριζόνα, και θα κυκλοφορήσει σε φακελάκια που θα έχουν διάφορα είδη ποτών. Για παράδειγμα, αν κάποιος θέλει να πιει ρούμι ή βότκα, αρκεί να προσθέσει νερό ή, για ένα πιο σύνθετο ποτό, χυμό πορτοκάλι ή σόδα.

Η εταιρεία ετοιμάζει και άλλα ποτά σε σκόνη, όπως το κοσμοπόλιταν, το μοχίτο, η μαργαρίτα και ή το λέμον ντροπ, όμως υπήρξαν αντιρρήσεις από την Υπηρεσία Φορολογίας και Εμπορίου Αλκοόλ και Καπνού. «Επικοινώνησαν μαζί μας χθες σχετικά με αυτήν την αντίρρηση», δήλωσε εκπρόσωπος της Lipsmark, προσθέτοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η έγκριση του Palcohol ανεστάλη. «Το Palcohol έχει εγκριθεί και παραμένει εγκεκριμένο. Θα συνεχίσουμε την προώθηση των σχεδίων μας με αυτό το προϊόν».

Η εκπρόσωπος περιορίστηκε στο να δημοσιεύσει μια ανακοίνωση, που αναφερόταν στην «ποσότητα της σκόνης που εμπεριέχεται σε ένα φακελάκι», χωρίς όμως να διευκρινήσει περαιτέρω.

Η Lipsmark επιβεβαιώνει ότι το προϊόν της δεν θα πωλείται παρά σε πρόσωπα που έχουν τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ. 

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb