The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ένα απλό μήνυμα της Kylie Jenner κόστισε στην εταιρεία Snapchat 1,3 δισ.δολάρια!

Τι έγραψε;


Δημοσίευση ΦΕΒ 23, 2018

Ένα απλό μήνυμα της Kylie Jenner κόστισε στην εταιρεία Snapchat 1,3 δισ.δολάρια!

H μητρική εταιρία του Snapchat έχασε χθες 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια (1,05 δισ. ευρώ) μετά το μήνυμα στο Twitter της αμερικανίδας σταρ του τηλερίαλιτι Kylie Jenner στο οποίο έγραφε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τη δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο.

«Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ..., είναι τόσο λυπηρό», έγραψε η 20χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, κοσμική Καλιφορνέζα και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει περισσότερα από 24,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της στο Twitter.

Λίγο αργότερα, η ετεροθαλής αδελφή της όχι λιγότερο διάσημη Kim Kardashain έγραψε στο Twitter «σε αγαπώ πάντα snap ... πρώτη μου αγάπη».

Πολύ αργά... η ζημιά είχε ήδη γίνει: οι μετοχές της Snap Inc. έπεσαν περισσότερο από 6%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε απώλειες περίπου 1,3 δισ. δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία.

Η Jenner ακολουθείται από εκατομμύρια χρήστες του Twitter και του Instagram.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb