The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Εκείνη είναι 67, εκείνος είναι 37, αλλά...

Δείτε τη Susan Sarandon


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 20, 2014

Εκείνη είναι 67, εκείνος είναι 37, αλλά...

​Μπορεί να τους χωρίζουν τριάντα ολόκληρα χρόνια, αλλά στην περίπτωση της Susan Sarandon και του Jonathan Bricklin, ο έpωτας χρόνια δεν κοιτά!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μερικά χρόνια, με τη μεγάλη ηλικιακή τους διαφορά να μην αποτελεί πρόβλημα στη σχέση τους.

Οι παπαράτσι τσάκωσαν την 67χρονη ηθοποιό με τον 37χρονο σύντροφό της κατά τη διάρκεια βόλτας τους στη Νέα Υόρκη, όπου είχαν βγει για ψώνια.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι δυο τους έμοιαζαν χαλαροί και άνετοι, με τη Susan Sarandon να δείχνει νεότερη από τα 67 της χρόνια.

Όσο για το love story του ζευγαριού; Οι δυο τους ξεκίνησαν ως συνεργάτες, ανοίγοντας μαζί το SPiN, ένα πινγκ πονγκ μπαρ στη Νέα Υόρκη.

Όμως τα επαγγελματικά τούς έφεραν κοντά και έτσι κατέληξαν ζευγάρι, παρά το χάσμα των 30 χρόνων που τους χωρίζουν.

Η ίδια πάντως, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Paris Match», είχε πει πως εκείνη και ο Jonathan δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι, ομολογώντας πως στα 60+ της ζει έναν μεγάλο έρωτα.

Για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε πως η Susan Sarandon ήταν παντρεμένη για 12 χρόνια με τον ηθοποιό Chris Sarandon.

Μετά το διαζύγιό της δημιούργησε έναν μακροχρόνιο δεσμό με τον Tim Robbins. Μαζί απέκτησαν δυο γιους: τον 23χρονο Jack Henry και τον 20χρονο Miles Guthrie.

Φαίνεται όμως, πως χρειάστηκε να πατήσει τα 60 για να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb