The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το συγκλονιστικό κείμενο της... Meryl Streep, συγκίνησε όλο τον κόσμο

Όμως δεν ήταν δικό της αλλά διάσημου συγγραφέα


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 03, 2014

Το συγκλονιστικό κείμενο της... Meryl Streep, συγκίνησε όλο τον κόσμο

Ένα υπέροχο κείμενο κυκλοφορεί με την φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού και τα λόγια του συγκινούν τον οποιοδήποτε. Το κείμενο μοιράστηκε στα social media χιλιάδες φορές όμως τελικά δεν της ανήκει- είναι ένα κείμενο του José Micard Teixeira, συγγραφέα.

«Δεν έχω πια υπομονή για κάποια πράγματα, όχι επειδή έγινα αλαζονικός, αλλά επειδή έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου όπου δεν μπορώ να χάνω χρόνο με πράγματα που με στεναχωρούν ή με πληγώνουν. Δεν έχω υπομονή για κυνισμό, για υπερβολική κριτική και για απαιτήσεις οποιασδήποτε φύσης.

Δεν έχω πια τη διάθεση να αρέσω σε όσους δεν αρέσω, να αγαπάω αυτούς που δεν με αγαπάνε και να χαμογελάω σε αυτούς που δεν μου χαμογελάνε. Δεν μπορώ να ξοδέψω ούτε ένα λεπτό στους ψεύτες ή σε όσους θέλουν να με χειραγωγήσουν. 

Αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνυπάρχω με οποιονδήποτε προσποιείται, υποκρίνεται, είναι ανειλικρινής ή με κολακεύει. Δεν μπορώ να ανεχθώ ούτε την επιλεκτική γνώση, ούτε την ακαδημαϊκή αλαζονεία. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το κουτσομπολιό.

Μισώ τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρίσεις. Πιστεύω στον κόσμο των αντιθέτων και γι' αυτό αποφεύγω ανθρώπους με δύσκαμπτες και άτεγκτες προσωπικότητες. Στη φιλία απεχθάνομαι την έλλειψη αφοσίωσης και την προδοσία. Δεν τα πάω καλά με όσους δεν ξέρουν να πουν μια καλή κουβέντα ή μια λέξη ενθάρρυνσης. Βαριέμαι τις υπερβολές και δεν μπορώ να αποδεχτώ αυτούς που δεν αγαπάνε τα ζώα.

Και πάνω από όλα, δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb