The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δηλητήριο κόμπρας πίνει ο Bορειοκορεάτης ηγέτης για να μεγαλώσει τα προσόντα του

Πιο γόνιμος και πιο προικισμένος επιθυμεί να γίνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν


Δημοσίευση ΝΟE 26, 2014

Δηλητήριο κόμπρας πίνει ο Bορειοκορεάτης ηγέτης για να μεγαλώσει τα προσόντα του

Ένα περίεργο μείγμα γεύεται κάθε μέρα ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και φαίνεται πως το απολαμβάνει, καθώς οι επιδόσεις στο κρεβάτι απαιτούν θυσίες!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πίνει κρασί αναμειγμένο με δηλητήριο κόμπρας. Έχει τους λόγους του ο άνθρωπος, και δεν είναι άλλοι από το ότι προσπαθεί να γίνει πιο γόνιμος, αλλά και να μεγεθύνει τα προσόντα του, έτσι ώστε να είναι και καλύτερος εpαστής. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, οι ποσότητες που καταναλώνει ανέρχονται σε αρκετά λίτρα. Το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα!

Η παραγγελία παραδόθηκε στο παλάτι και περιελάμβανε δεκάδες κούτες με μπουκαλάκια, που δεν είχαν μέσα μόνο το δηλητήριο, αλλά και κομμάτια από τη σάρκα του θανατηφόρου φιδιού. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει πολλούς απογόνους και γι' αυτό προσπαθεί με γιατροσόφια να αυξήσει τη γονιμότητά του, δυναμώνοντας το σπέρμα του, ώστε να μείνει έγκυος η γυναίκα του, Ρι Σολ-τζου.

Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε πως το τελευταίο διάστημα έχει παχύνει τόσο πολύ, λόγω της αδυναμίας του στα γαλλικά τυριά και στο ουίσκι, που δεν μπορούσε να κάνει οτιδήποτε με τη γυναίκα του.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb