The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δεν θα πιστέψετε για ποιον λόγο οι φίλες της την έδειραν μέχρι λιποθυμίας

Η Μariah Pointer ξυλοκοπήθηκε άγρια


Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2015

Δεν θα πιστέψετε για ποιον λόγο οι φίλες της την έδειραν μέχρι λιποθυμίας

Η 23χρονη Mariah Pointer ξυλοκοπήθηκε άγρια από τις φίλες της, επειδή κάθισε σε ένα burger. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να χάσει τις αισθήσεις της και να λιποθυμήσει, ενώ πλέον έχει δύο μελανιασμένα μάτια, ένα σπασμένο δόντι και πολλούς μώλωπες, και ακόμα περισσότερα ψυχολογικά τραύματα.

Το απίστευτο βίντεο, που κατέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό, κάνει τον γύρο του κόσμου, με πρωταγωνίστριες νεαρές γυναίκες να χτυπούν με μανία την συνομήλική τους Mariah.

Εκείνη έδωσε συνέντευξη για το περιστατικό σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Ατλάντα, δηλώνοντας τρομερά πληγωμένη, καθώς δέχτηκε μια τόσο βάναυση επίθεση για έναν ανούσιο λόγο, από τα άτομα που κάποτε αποκαλούσε καλύτερούς της φίλους.

Η ίδια δηλώνει περισσότερο πληγωμένη συναισθηματικά παρά σωματικά και εύχεται να μην τύχει κάτι παρόμοιο ούτε και στον χειρότερο εχθρό της. Το χειρότερο όμως στην όλη ιστορία, όπως είπε η 23χρονη, ήταν ότι εκτός του ξύλου που έφαγε, οι φίλες της μαγνητοσκόπησαν ολόκληρο το γεγονός, το οποίο συνέβη μπροστά στα μάτια ενός τρίχρονου παιδιού.

Η αστυνομία από την πλευρά της ανακοίνωσε πως γνωρίζει για το βίντεο και δήλωσε πως βρίσκεται εν μέσω ερευνών για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb