The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δέκα τρόφιμα που έχουν κατηγορηθεί ως καρκινογόνα

Και υπάρχουν σε όλες τις κουζίνες


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 05, 2014

Δέκα τρόφιμα που έχουν κατηγορηθεί ως καρκινογόνα

Οι όγκοι τρέφονται και μεγαλώνουν κυρίως με σάκχαρα, τα οποία περιέχονται σε λευκά αλεύρια που έχουν υποστεί μεγάλη επεξεργασία.

Εξεγευνισμένα σάκχαρα
Όπως προαναφέρθηκε, τα σάκχαρα τρέφουν τους όγκους, με πιο επικίνδυνο να θεωρείται το υψηλό σε ποσοστά φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, που μεταβολίζεται εύκολα.

Φρούτα
Τα φρούτα μη βιολογικής καλλιέργειας μολύνονται από τα παρασιτοκτόνα και πολλές φορές από μη εγκεκριμένα λιπάσματα. Τα υπολείμματα δεν αφαιρούνται κατά 100% με το πλύσιμο.

Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Θεωρούνται επικίνδυνα, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπτώσεις τους στην υγεία.

Σολωμός ιχθυοτροφείου
Τα χημικά, τα αντιβιοτικά και τα παρασιτοκτόνα που χρησιμοποιούνται σε πολλά ιχθυοτροφεία σολομών αλλοιώνουν σημαντικά την ποιότητα του θρεπτικού, κατά τα άλλα, αυτού ψαριού.

Αναψυκτικά
Τα αναψυκτικά περιέχουν πλήθος χημικών και τεχνητών χρωστικών, ενώ είναι γεμάτα ζάχαρη, με αποτέλεσμα να έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές για την πρόκληση ή επιδείνωση πολλών προβλημάτων υγείας.

Υδρογονωμένα έλαια
Τα υδρογονωμένα έλαια αλλοιώνονται, προκειμένου να φαίνονται πιο ελκυστικά. Προέρχονται από φυτικά έλαια, ύστερα από χημική επεξεργασία.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb