The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

«Charlie bit my finger!»: Πως είναι σήμερα τα αγόρια από το βίντεο με τις 850 εκατ. προβολές;

Το βίντεο συμπλήρωσε 10 χρόνια!


Δημοσίευση ΜΑΙ 27, 2017

«Charlie bit my finger!»:  Πως είναι σήμερα τα αγόρια από το βίντεο με τις 850 εκατ. προβολές;

10 χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις 22 Μαΐου του 2007, ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων ανέβηκε στην πλατφόρμα του YouTube, που κανείς δεν περίμενε να προκαλέσει τέτοια φρενίτιδα. Για την ακρίβεια, ένα απλό upload άλλαξε την ζωή της οικογένειας του Harry και του Charlie για πάντα.

Δεν τους ξέρετε; Σίγουρα έχετε δει αυτό το βίντεο που έχει φτάσει πια τις 850 εκατομμύρια προβολές! «Charlie bit my finger!» ακούγεται στο βίντεο; Τώρα;

Είναι ένα από τα βίντεο που έμαθε στον κόσμο τι ακριβώς σημαίνει viral. Ο μικρός Charlie δάγκωσε το δάχτυλο του αδερφού του και εκείνος βυθισμένος στον πόνο του, φωνάζει την ιστορική για το διαδίκτυο φράση: «Charlie bit my finger!».

Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια. Τα αγόρια μεγάλωσαν. Ο Harry είναι 13 ετών και ο Charlie 11.  Και είναι αφοσιωμένη στο σχολείο. Προς το παρόν. Όσο τα παιδιά μεγάλωναν, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μια αστεία στιγμή όταν ήταν ακόμη μωρά, θα τους εξασφάλιζε ένα άνετο και πλούσιο μέλλον.

Ναι, πλούσιο μέλλον. Γιατί οι 850 εκατομμύρια προβολές που έχει συγκεντρώσει το βίντεο μέχρι σήμερα και είναι ένα από τα All Time Best του YouTube. Η οικογένεια λοιπόν, μέσα από αυτό το μικρό βίντεο, κατάφερε να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητά της και να κερδίσει 1 εκατομμύριο λίρες (!) από διαφημίσεις και εκπομπές.

Τα δυο αγόρια λοιπόν, έφτασαν να έχουν μια περιουσία, μόνο και μόνο από ένα αθώο δάγκωμα. Μην αρχίσετε τώρα κι εσείς να δαγκώνεστε. Απλά βρείτε κάτι χαριτωμένο και ανεβάστε το. Όπως έκανε η οικογένεια του Harry και του Charlie.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb