The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Celine Dion: Ο εφιάλτης του καρκίνου επέστρεψε στην οικογένεια της

Τον Ιανουάριο έχασε σύζυγο και αδερφό μέσα σε δυο μέρες


Δημοσίευση ΑΥΓ 24, 2016

Celine Dion: Ο εφιάλτης του καρκίνου επέστρεψε στην οικογένεια της

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως περνάει η Celine Dion καθώς από τον Ιανουάριο του 2016 έχει χάσει δύο πρόσωπα της οικογένειας της από καρκίνο, ενώ όπως όλα δείχνουν η επάρατη νόσος χτυπάει την πόρτα της και τρίτη φορά.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχασε τον άνδρα της, Rene Angelil, στα μέσα του Ιανουαρίου ενώ δύο μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο αδερφός της, Daniel. Για τη γνωστή τραγουδίστρια η πληγή ήταν μεγάλη και δεν άντεξε καν να παρευρεθεί και στις δύο κηδείες.

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου επτά μήνες από τότε και η διεθνούς φήμη τραγουδίστρια να προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, φαίνεται όμως πως η σκιά του καρκίνου στη ζωή της δεν της το επιτρέπει.

Ο εφιάλτης επέστρεψε καθώς ο σύζυγος της αδερφής της σύμφωνα με δημοσίευμα της Toronto Sun παλεύει με την ασθένεια. Ο Guy Poirier, είναι σε σοβαρή κατάσταση καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στα κόκκαλα, τον πνεύμονα και τον εγκέφαλο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb