The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Cameron Diaz: Καuτή στα 42 της

Φωτογράφηση στο «GQ»


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 21, 2014

Cameron Diaz: Καuτή στα 42 της

Για το αντρικό περιοδικό «GQ» της γερμανικής έκδοσης του Οκτωβρίου φωτογραφήθηκε η Cameron Diaz, η οποία στα 42 της διαθέτει ένα από τα πιο σeξι –με τη βοήθεια και λίγου Photoshop, βέβαια– σώματα του Hollywood.

Η ηθοποιός ζει εδώ και λίγους μήνες έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του 35χρονου Αμερικανού μουσικού Benji Madden. Το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και προτιμάει τα πιο ήσυχα στέκια του Λος ¶ντζελες, αλλά και τις βόλτες στις παραλίες του Μαλιμπού, όπου επιδίδονται σε διάφορα θαλάσσια σπορ.

Η 41χρονη Cameron δεν είχε κάποια γνωστή σοβαρή σχέση από το 2011, όταν χώρισε από τον τότε σύντροφό της, τον γνωστό παίκτη του baseball Alex Rodriguez, με τον οποίο ήταν έναν χρόνο μαζί. Ο δε Madden, στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη Sophie Monk, την Paris Hilton, αλλά και με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Eliza Sophie Caird.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb