The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αστεγος προσπαθούσε για δυο ημέρες να επιστρέψει σε μια κοπέλα την τσάντα της

Κι όμως συνέβη


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 23, 2017

Αστεγος προσπαθούσε για δυο ημέρες να επιστρέψει σε μια κοπέλα την τσάντα της

Συνήθως στην εποχή μας, αν χάσεις τσάντα, κινητό ή κάτι άλλο που κουβαλάς συχνά, θα πρέπει να τα ξεχάσεις, αλλιώς θα σε πουν και τρελό. Κάτι τέτοιο έκανε και η Daisy Owen από το Μπόλτον της Μεγάλης Βρετανίας.

Η 20χρονη έχασε την τσάντα της έξω από μια pub, που μέσα είχε το κινητό της, την ταυτότητά της και ένα χαρτονόμισμα των 10 λιρών. Μάλλον θα είχε πιει και λίγες μπύρες, οπότε άργησε να το αντιληφθεί.

Όμως για καλή της τύχη, όπως αποδείχτηκε, την βρήκε ένας άστεγος και αποφάσισε να την βρει και να την επιστρέψει. Ο Paul Calderbank, ξεκίνησε κανονική έρευνα!
Ρωτούσε τον κόσμο στον δρόμο, αν ήξεραν την daisy Owen, αλλά δεν είπε σε κανέναν γιατί. Κι αυτό γιατί φοβήθηκε ότι κάποιος ίσως την ζητήσει να της την δώσει ο ίδιος και κρατήσει το περιεχόμενό της. Είχε γράψει και ένα γράμμα το οποίο τοποθέτησε μέσα στην τσάντα, εξιστορώντας τα όλα.

Η «έρευνά» του τον οδήγησε σε έναν φίλο της 20χρονης. Εκείνος την ειδοποίησε ότι ένας άστεγος την ψάχνει και εκείνη θεώρησε πως πρέπει να πάει να τον βρει. Της έδωσε την τσάντα, άθικτη, όπως ήταν.

Η Daisy αισθάνθηκε υποχρεωμένη. Θέλοντας να του το ανταποδώσει, ξεκίνησε έναν έρανο στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγες μόλις ημέρες κατόρθωσε να συγκεντρώσει πάνω από δυο χιλιάδες λίρες.

Μπορείτε να βρείτε την σελίδα ΕΔΩ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb