The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Απίστευτη διαμαρτυρία: Επαιξαν τένις γuμνοί, για να μην χτιστεί πολυκατοικία

Θα βλέπει κατευθείαν το γήπεδό τους


Δημοσίευση ΟΚΤ 04, 2015

Απίστευτη διαμαρτυρία: Επαιξαν τένις γuμνοί, για να μην χτιστεί πολυκατοικία

Τα μέλη ενός συλλόγου γυμνιστών προσπαθούν να σταματήσουν τα σχέδια κατασκευής για μια νέα πολυκατοικία με θέα τα γήπεδα τένις τους.

Το White House Club στο Γουάρλινγκχαμ του Σέρει, φιλοξενεί 300 ενθουσιώδεις γuμνιστές ανάμεσα στους οποίους και τενίστες που τους αρέσει να παίζουν γυμνοί.

Ωστόσο διαμαρτύρονται γιατί ένα νέο συγκρότημα διαμερισμάτων που ετοιμάζεται θα έχει απόλυτη θέα στα γήπεδα τους.

Ο Ντέιβιντ Μέισον, ένας από τους διευθυντές του συλλόγου, είπε: «Είναι για πολλά χρόνια μια λέσχη γυμνιστών - γιορτάσαμε την 80η επέτειο μας το 2013. Είναι ένας παράδεισος στην περιοχή. Ανησυχούμε για αυτήν την εξέλιξη, και τη δυνατότητα να υπάρχει θέα στους χώρους του συλλόγου μας, και ιδιαίτερα των γηπέδων τένις»

Ο παράδεισος των γυμνιστών, μέσα σε πέντε στρέμματα περιλαμβάνει μια πίστα χορού, γυμναστήριο, μπαρ και πισίνα. Εχει ακόμη και μία πλήρη παιδική χαρά για τα παιδιά.

Ο σύλλογος έχει μια ιδιότητα μέλους που κυμαίνονται από την ηλικία των δύο έως τα 90 και ανθρώπους κάθε τάξης και ηλικίας.

Ο Μέισον είχε απαιτήσει η πολεοδομική άδεια του συγκροτήματος διαμερισμάτων να αναφέρει ρητά ότι δεν θα υπάρχουν παράθυρα προς το σύλλογο γυμνιστών.

Παρόμοιες αντιρρήσεις είχαν και πριν από πέντε χρόνια όταν θα κατεδαφιζόταν τοκοντινό τριώροφο Whyteleafe House για να ανοίξει ένα συγκρότημα 167 διαμερισμάτων.

Το Συμβούλιο χορήγησε τελικά άδεια το 2011, παρόλο που η κατασκευή δεν έχει ακόμη προχωρήσει.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb