The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Angelina Jolie ‑ Brad Pitt: Πωλούν το κτήμα όπου παντρεύτηκαν στη Γαλλία

Σύμφωνα με το Us Magazine


Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2016

Angelina Jolie ‑ Brad Pitt: Πωλούν το κτήμα όπου παντρεύτηκαν στη Γαλλία

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η χολιγουντιανή σταρ, χωρίζουν και την περιουσία τους. Για τον λόγο αυτό, διαθέτουν προς πώληση το Château Miraval, το κτήμα 1.200 στρεμάτων στο οποίο είχαν παντρευτεί, κάτω από άκρα μυστικότητα, το 2014.

Η έκταση βρίσκεται στο χωριό Correns, στη Γαλλία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μία πολυτελή έπαυλη και έναν αμπελώνα. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι, εμφιάλωνε εκεί τα δικά του κρασιά.

«Το σπίτι έχει εκτιμηθεί και πρόκειται να βγει στην αγορά από μέρα σε μέρα», λέει άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο Us Magazine. Αλλαγές έρχονται και στις ετικέτες των κρασιών που εμφιάλωνε το πρώην ζευγάρι. Σύμφωνα με το δημοσιεύμα του US Weekly, στην επόμενη σοδιά, οι ετικέτες δεν θα αναγράφουν τα ονόματα των Jolie - Pitt, όπως τώρα.

«Τώρα αναγράφονται τα επίθετα τoυς Jolie- Pitt πάνω στα μπουκάλια αλλά στην επόμενη σοδειά, δεν θα αναγράφονται καθόλου τα ονόματα!», αναφέρεται στο δημοσιεύμα.

Το ζευγάρι αγόρασε την συγκεκριμένη έκταση το 2012, για εξήντα εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει μία υπερπολυτελή έπαυλη, δάση, ελαιώνες και μία λίμνη.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb