The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αδιόρθωτος ο Τραμπ, άγγιζε συνέχεια την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Με την Μελάνια ακριβώς δίπλα...


Δημοσίευση ΑΠΡ 29, 2017

Αδιόρθωτος ο Τραμπ, άγγιζε συνέχεια την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είναι γνωστός για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο, έχοντας για σύζυγό την καλλονή Μελάνια και πολλές ακόμα κατακτήσεις στο παρελθόν.

Φαίνεται όμως πως η θητεία του ως διοργανωτή των καλλιστείων για την ανάδειξη της Μις Κόσμος, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, έχει αφήσει τα «σημάδια» της στον τρόπο του να... αναγνωρίζει και να εκτιμά το φυσικό κάλλος.

Κάπως έτσι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν... αντιστάθηκε στην γοητεία της Πρώτης Κυρίας της Αργεντινής, Τζουλιάνα Αγουάντα, η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της, Μαουρίσιο Μάκρι, στον Λευκό Οίκο.

Ντυμένη στα κόκκινα, η... εκτυφλωτική μελαχρινή καλλονή φαίνεται πως «σαγήνευσε» τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να έχει τα χέρια του πάνω της, αν και προσπάθησε, είναι η αλήθεια, να το κάνει διακριτικά.

Το αν τα κατάφερε ή όχι ας το κρίνει ο κόσμος. Άλλωστε, οι φήμες ότι οι σχέσεις του με την Μελάνια είναι από καιρό τυπικές και ψυχρές, κάνουν συχνά-πυκνά τον γύρο του κόσμου...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb