The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σε ποια ηλικία βρίσκουμε την ευτυχία

Tι έδειξε έρευνα αγγλικού site

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2012

Σε ποια ηλικία βρίσκουμε την ευτυχία

Μπορεί στη δεκαετία των 20 να έχουμε τρομερές αντοχές, όρεξη, αυθορμητισμό και όλα αυτά τα υπέροχα που κουβαλάνε αυτές οι ηλικίες, όμως, όπως φαίνεται, την ευτυχία τη συναντάμε μετά τα 30. Στα 33 μας χρόνια, αφού, όπως λένε, τα 30 είναι τα νέα 20!

Την έρευνα έκανε το social networking site Friends Reunited, το οποίο ζήτησε από άτομα άνω των 40 ετών να θυμηθούν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους και να ανακαλέσουν στη μνήμη τους σε ποια ηλικία ένιωσαν πληρότητα.

Οι 7 στους 10 λοιπόν αναφέρθηκαν στην ηλικία των 33, αφού το άτομο έχει καταφέρει να βρίσκει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε αυτά που κάνει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Το 53% των ερωτηθέντων επίσης χαρακτήρισαν την ηλικία αυτή ως την περισσότερο διασκεδαστική και το 42% ανέφερε ότι σε αυτή την ηλικία το μέλλον φάνταζε εξαιρετικό.

Ακόμη, το 38% των ερωτηθέντων δήλωσε πως στα 33 του χρόνια είχαν σχετικά απαλλαχτεί από το στρες και το 31% είχε καλύτερες σχέσεις με τους γονείς του.

Στα 33, όπως είπε ο υπεύθυνος της έρευνας, "τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, έχεις αποφασίσει τι θέλεις να κάνεις, έχεις διώξει το στρες και την ανωριμότητα των 20 σου χρόνων και πατάς στα πόδια σου".

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb