The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

5 από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν σταλεί με το ταχυδρομείο

Ο κόσμος είναι ένα αλλόκοτο μέρος να ζεις!


Δημοσίευση ΑΥΓ 30, 2017

5 από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν σταλεί με το ταχυδρομείο

Ο κόσμος είναι ένα περίεργο μέρος και ήταν πάντοτε! Μπορεί να ταχυδρομούμε πλέον σπάνια όμως το ταχυδρομείο ήταν κάποτε ο μόνος τρόπος για να στείλεις κάτι.

Απλή η διαδικασία, πρέπει απλώς αγοραστούν γραμματόσημα για να ταχυδρομηθούν αντικείμενα όπως, γράμματα, δέματα, ώστε να καταλήξουν στον προορισμό τους. Αλλά φανταζόσασταν ποτέ ότι κάποιοι θα ταχυδρομούσαν τα παρακάτω;

Παιδιά

Δεν είναι αστείο, συνέβη, αρκετές φορές. Το πρώτο παιδάκι έφυγε το 1913 με προορισμό τη γιαγιά και το παππού! Οι γονείς του πλήρωσαν 15 σεντ για γραμματόσημα και 50 δολάρια για το ίδιο το παιδί.

Γάτες

Στο ταχυδρομείο της Νέας Υόρκης ως το 1953 οι γατούλες περνούσαν από ένα περίεργο σύστημα μεταφοράς με σωλήνες από την μια μεριά της πόλης στην άλλη. Σε αυτό το σωλήνα μεταφέρονταν και άλλα πράγματα βεβαίως.

Ο σκλάβος που ταχυδρόμησε τον ίδιο του τον εαυτό

Ο Henry Brown, σκλάβος που ήθελε να φύγει από το αφεντικό του, έκρυψε τον εαυτό του σε ένα κουτί κι ένας φίλος του ταχυδρόμησε το πακέτο στην Φιλαδέλφεια σε έναν από τους ενάντιους της θανατικής ποινής τον James Miller McKim. 

Τούβλα

Ήταν το 1916 που 80.000 τούβλα έφυγαν ταχυδρομικώς στη Γιούτα της Αμερικής για να χτιστεί μια τράπεζα. Κάθε κούτα είχε 40 τούβλα ενώ με πολύ κόπο η ταχυδρομική υπηρεσία κατάφερε να παραδώσει όλα τα υλικά στην ώρα της.

Έντομα

Κανείς μπορούσε να στείλει έντομα, αρκεί να μην είχαν δηλητήριο.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb