The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

12 διάσημοι με σοβαρές ασθένειες

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας


Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2015

12 διάσημοι με σοβαρές ασθένειες

Τι και αν πίσω από τα φώτα της λάμψης οι διάσημοι μας φαίνονται τόσο τέλειοι, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και αυτοί άνθρωποι και μπορεί κάτω από την επιφάνεια να έχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας. Αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές ταλαιπωρούνται από ασθένειες, με τις οποίες έχουν δώσει μάχη. Ας δούμε 12 τέτοιες περιπτώσεις, με ασθένειες των αστέρων που έχουν σημαδέψει τη ζωή τους.

Tom Hanks
Πάσχει από διαβήτη, ήδη από τα 36 του χρόνια.

Catherine Zeta Jones
Έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και μάλιστα έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για να την αντιμετωπίσει.

Miley Cyrus
Το 2009 διαγνώστηκε με σοβαρή ταχυκαρδία, αλλά... συνεχίζει να κυκλοφορεί yυμvή.

Pamela Anderson
Η ίδια αποκάλυψε ότι πάσχει από ηπατίτιδα C, αλλά αντί να κόψει το αλκοόλ για να προστατέψει το συκώτι της, αποφάσισε να γίνει χορτοφάγος.

Toni Braxton
Στα 15 της διαγνώστηκε με σοβαρή μορφή λύκου και APS.

Prince
Το 2009 παραδέχτηκε ότι πάσχει από επιληψία και μάλιστα όταν πάθαινε κρίσεις, η μητέρα και ο αδερφός του δεν μπορούσαν να τον διαχειριστούν.

Selena Gomez
Μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες των εφήβων πάσχει από λύκο.

Halle Berry
Μπορεί να πάσχει από διαβήτη από τα 22 της, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να συνεχίσει τη ζωή της, ακόμα και να γίνει μητέρα στην ηλικία των 40.

Morgan Freeman
Ο ταλαντούχος ηθοποιός πάσχει από χρόνια ινομυαλγία, κάτι που του προκαλεί αφόρητους πόνους σε μύες, τένοντες και ιστούς.

Cher
Το 1991 αποκάλυψε ότι πάσχει από μια σοβαρή καρδιακή πάθηση με το όνομα Myalgicencephalomyelitis, η οποία μπορεί να της προκαλέσει βλάβες στην καρδιά, στο έντερο, ακόμα και στον εγκέφαλο.

Kim Kardashian
Ποιος θα περίμενε ότι μια από τις πιο καuτές γυναίκες του κόσμου θα έπασχε από ψωρίαση.

Kathleen Turner
Όταν ο γιατρός της της είπε πως εξαιτίας της ρευματοειδούς αρθρίτιδας από την οποία πάσχει πρόκειται να περάσει όλη της τη ζωή σε αναπηρικό καροτσάκι, εκείνη τον απέλυσε.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb